fbpx

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Atomska banja

Gornja Trepča

Velika nam je čast što je La Sante zdravstveni centar glavni predstavnik Specijalne bolnice Atomska Banja u Beogradu. Kod nas ste dobrodošli za obavljanje dijagnostičkih pregleda, informisanja i dobijanja uputa za banju. Atomska banja je dobitnik mnogobrojnih nagrada za stalno unapređenje i najviše standarde rada laboratorije, za medicinsku rehabilitaciju i inovaciju u zdravstvu, ali i za apartmanski smeštaj.


Atomska banja i La Sante

Zbog specifičnog geografskog položaja Banje i njene neprocenjive vrednosti – lekovite vode, oporavak pacijenata je izuzetno uspešan i efikasan, što je i dokazano u mnogobrojnim kliničkim studijama koje su sprovedene u Srbiji i Nemačkoj. Posebno se ističe studija koja je sprovedena na Institutu za neurobiološka istraživanja u Hamburgu gde su dokazana svojstva regeneracije neurona povređenih kičmenih moždina na animalnom modusu.

Koncentracija mikroelemenata, makroelemenata i radioaktivnih elemenata i njihovi međusobni odnosi daju vodi izuzetno lekovito svojstvo koje ima blagotvorno dejstvo na mišiće i nervni sistem. Mineralne vode se mogu koristiti za lečenje obolelih od neuroloških bolesti, bolesti gastrointestinalnog trakta i bolesti perifernih krvnih sudova, a naročito efikasno se pokazalo lečenje Multiple Skleroze i zapaljenskih i degenerativnih reumatskih bolesti.

Rehabilitaciono lečilište u Srbiji

Specijalna bolnica za rehabilitaciju

Idealno mesto za oporavak pacijenata koji pate od reumatoloških i neuroloških oboljenja

Izuzetno uspešan oporavak pacijenata

Idealno mesto za oporavak svakog čoveka izloženog stresu i drugim štetnim uticajima

Kliničke studije sprovedene u Srbiji i Nemačkoj

Nedaleko od Atomske Banje možete pronaći veliki broj kulturno-istorijskih spomenika i izletišta, a u toku leta ovde se organizuju i brojne kulturno-turističke manifestacije.Blago radioaktivne termomineralne vode Banje sadrže obilje mikroelemenata koji imaju aktivna biološka dejstva na čovečji organizam.


Lečilište u Srbiji, Specijalna bolnica Atomska Banja Gornja Trepča, nalazi se između Čačka i Gornjeg Milanovca.