Prvi put kod nas

Bitcoin

La Santé je prvi zdravstveni centar u regionu u kome
imate mogućnost plaćanja zdravstvenih usluga Bitcoin-om.

Možda nikada niste čuli za bitcoin, možda ste se tek skoro zainteresovali za njega, a verovatno niste znali da on postoji već 10 godina. Bitcoin je decentralizovana digitalna kriptovaluta, koja je dobila posebnu pažnju tokom 2018. godine kada joj je vrednost bila najveća u istoriji postojanja, to je takođe prva i najpopularnija kriptovaluta na svetu. Neki od stručnjaka i analitičara smatraju da je ovo valuta budućnosti, i da će uskoro zameniti konvencionalne načine plaćanja.

bitcoin2

Bitcoin se najviše koristi u Americi, zatim u Nemačkoj i Francuskoj. Najzastupljenija je u industijama gde je neophodno obezbediti transparentnost i olakšane transakcije.

S obzirom na to da konstantno težimo inovacijama i povećanju kvaliteta zdravstvene zaštite u našoj zemlji, u saradnji sa najvećom menjačnicom u Srbiji i vrhunskim ekpertima iz oblasti blockchain tehnologije, odlučili smo da idemo u korak sa svetom i omogućimo našim pacijentima da zdravstvene usluge plaćaju i bitcoin-om prema važećem kursu toga dana.

Sve što treba jeste da skenirate naš QR kod, nakon čega će transakcija biti omogućena.