fbpx

Očuvanje Vašeg zdravlja je naš najveći prioritet.

DIJAGNOSTIKA I PREGLEDI

Dijagnostika i pregledi u privatnoj ordinaciji i zdravstvenom centru La Sante obavljaju se uz pomoć savremene tehnologije sa kojom radi više od 60 lekara specijalista koji vam stoje na raspolaganju. Najvažniji korak u lečenju je prvi korak – postavljanje prave dijagnoze! Poseban inividualni pristup svakom pacijentu omoguća lekarima opšte prakse i specijalistima da na pravi način obave pregled i dijagnostiku.

Da li ste znali da preko 70% zdravstvenih problema treba da budu rešeni od strane lekara opšte prakse?

Duško Radović je govorio: Ako rešite sve probleme svoje dece, ona neće imati drugih problema osim Vas! Pedijatrija je se bavi lečenjem dece od rođenja pa sve do njihovog punoletstva.

Možda Vam biljka Silfijum nije poznata, ali njen oblik sigurno jeste! Kardiologija je oblast medicine koja izučava bolesti srca i krvnih sudova


Mnogi od nas misle da je testosteron muški hormon a estrogen ženski, a ustvari i muškarci i žene sadrže i estrogren i testosteron. Hormoni i endokrini sistem su esencijalni za očuvanje našeg zdravlja i regulišu sve bitne procese u telu.

Na ovome svetu čak je 74% osoba koje su barem jednom tokom života iskusile neki vid problema sa stomakom. Tegobe sa trbuhom i sa varenjem spadaju u najčešće probleme u populaciji kada je gastroenterologija u pitanju.

Jesu li Vam nekada rekli da veličina nije bitna? Naravno, govorimo o našem mozgu i dugo pretpostavljenoj činjenici da veličina mozga utiče na inteligenciju. Neurologija predstavlja granu medicine koja se bavi poremećajima nervnog sistema.


Psihijatrija je grana medicine koja se bavi prevencijom, procenom, dijagnostikovanjem i lečenjem mentalnih bolesti, kao i rehabilitacijom i savetovanjem tokom ovog procesa.

Otorinolaringologija, skraćeno ORL, je jedna od najdužih reči u srpskom jeziku, a šta ona zapravo znači?

Pre svega želimo da Vam čestitamo, jer ste kao žena nosilac najveće ćelije koja postoji u ljudskoj vrsti – jajne ćelije! Kao grana medicine, ginekologija se bavi proučavanjem ženskog reproduktivnog sistema.


U telu postoji 206 kostiju, od čega se 54 nalaze samo u šaci. Bebe se rađaju sa 300 kostiju, ove kosti se onda međusobno spajaju i time se značajno redukuje njihov broj. Ortopedija je grana medicine koja proučava, sprečava i leči bolesti, deformacije i povrede sistema za kretanje. 

Fizikalna terapija je prisutna već godinama u svetu medicine, toliko dugo da su njeni prvi začetnici bili Hipokrat i Galen.

Morate znati da će jedan u šest muškaraca tokom života dobiti dijagnozu raka prostate. Urologija je poznata i kao genitourinarna hirurgija.


Najveći organ vašeg tela, zaslužuje i najveću pažnju. U pravu ste, govorimo o koži. Dermatologija se bavi medicinsko-kozmetološkim potrebama i problemima Vaše kože.

Osobe muškog i ženskog pola su oduvek težile što boljoj spoljašnoj privlačnosti, pa su tako procedure koje se koriste u estetskoj hirurgiji zapravo prisutne već vekovima. Anti-aging medicina bavi se problemom starenja.

Na svetu postoji preko stotinu dijeta, međutim veoma je važno da znate koja je odgovarajuća baš za Vas. Nutricionizam ili nauka o ishrani je multidisciplinarna nauka koja proučava ishranu i način uticaja ishrane na zdravlje čoveka.