fbpx

DIJAGNOSTIKA I PREGLEDI

ANTI-AGING MEDICINA

Osobe muškog i ženskog pola su oduvek težile što boljoj spoljašnoj privlačnosti, pa su tako procedure koje se koriste u estetskoj hirurgiji zapravo prisutne već vekovima. Anti-aging medicina bavi se problemom starenja.


Verovatno Vam je poznata čuvena Kleopatra koja se kupala u kupki od mleka koja je zahtevala stado od 700 magaraca, naravno tokom proteklih decenija tretmani su se drastično razvijali od vremena njihovog začetka, ali je suština ostala ista obezbediti najvitalniji, najprirodniji i najlepši izgled prema najvišim standardima estetike.

U La Santé zdravstvenom centru specijalizant plastične hirurgije će u saradnji sa Vama doći do predloga najboljih neinvazivnih estestkih procedura koji odgovaraju individualno Vašim potrebama. Detaljno ćemo Vam objasniti svaku proceduru i pružiti uslugu koja Vam je najpotrebnija.

Specijalista plastične hirurgije može Vam pružiti usluge uklanjanja bora, prirodnog podmlađivanja, i razne metode koje su se pokazala kao jedna od najefikasnjih procedura u procesu podmlađivanja i revitalizacije kože, jer se koristi Vaša sopstvena krvna plazma koja stimuliše regenerativne procese.

Proces Vašeg oporavka i period nakon procedure se strogo kontroliše i prati putem birtanske aplikacije Medopad koja je dostupna samo pacijentima La Sante zdravstvenog centra u celom regionu.


Pozovite nas i zakažite pregled kod specijalista plastične hirurgije

Za bilo kakve nedoumice budite slobodni da nas pozovete, ili kontaktirate putem mail-a, Viber-a ili WhatsApp aplikacije

Lečenje hiperhidroze

Gummy smile

Primena lipolitičkih koktela

Primena mezoterapijskih koktela

Uklanjanje bora

Dermalni fileri

Prirodno podmlađivanje