fbpx

DIJAGNOSTIKA I PREGLEDI

GINEKOLOGIJA

Pre svega želimo da Vam čestitamo, jer ste kao žena nosilac najveće ćelije koja postoji u ljudskoj vrsti – jajne ćelije! Kao grana medicine, ginekologija se bavi proučavanjem ženskog reproduktivnog sistema.


Pošto znamo da ste rođeni sa milion ovih veoma važnih ćelija, očuvanje Vašeg reproduktivnog sistema je naš najviši prioritet. Naš tim stručnjaka će se u potpunosti posvetiti Vašim potrebama bilo da se radi o rutinskom pregledu ili o lečenju određenih tegoba.

Ginekološki pregled spada u redovne medicinske preglede koje treba obavljati barem dva puta godišnje i redovni ginekološki pregledi su jedna od najvažnijih stvari koju možete učiniti za sebe s obzirom da se rak dojke i rak grlića materice i dalje smatraju vodećim uzrocima smrti kod žena. Ove pojave se naravno mogu prevenirati, i lečiti odgovarajućim terapeutskim metodama ako se dijagnostikuju u ranom stadijumu.

Prvu posetu ginekologu treba obaviti između 13. i 15. godine života, a godišnji pregled karlice i dojke treba praktikovati od 19. godine.


Pozovite nas i zakažite pregled kod ginekologa

Za bilo kakve nedoumice budite slobodni da nas pozovete, ili kontaktirate putem mail-a, Viber-a ili WhatsApp aplikacije

Pregled specijaliste ginekologije

Ginekološki ultrazvučni pregled

Kolposkopija

PAPA test

Uzimanje vaginalnih briseva