fbpx

DIJAGNOSTIKA I PREGLEDI

KARDIOLOGIJA

Možda Vam biljka Silfijum nije poznata, ali njen oblik sigurno jeste! Kardiologija je oblast medicine koja izučava bolesti srca i krvnih sudova.


Od biljke Silfijum potiče današnji čuveni oblik srca, koji ste sigurno nacrtali više puta tokom života ili ste možda baš danas poslali nekome poruku sa ovim slikovnim prikazom.

Koliko je samo moćan i važan organ koji ovaj simbol prikazuje, pokazuje činjenica da svakoga dana Vaše srce, napravi preko 115 000 otkucaja, žensko srce kuca malo brže nego što je to slučaj kod muškaraca. Srce predstavlja jedan od najvažnijih vitalnih organa, i zato je neophodno da vodite računa i negujete Vaš kardiovaskularni sistem.

Stisnite sada svoju pesnicu, tolike veličine je otprilike vaše srce, kroz njega dnevno prodje čak preko 6 litara krvi, ono je nastalo već u 22. danu vašeg začeća i služi vas ceo život.

U Srbiji nažalost svake godine preko 55 hiljada ljudi umre baš od bolesti srca, usled stresa, bolesti modernog doba i faktora koji dovode do oštećenja krvnih sudova kao što su pušenje, prekomerna upotreba alkohola i nezdrava ishrana.

U La Santé zdravstvenom centru vas čekaju vrhunski kardiolozi, koji se specijalizovano bave bolestima srca i krvnih organa. Ovaj pregled je izuzetno važan, potpuno bezbolan i neinvazivan. Na osnovu Vaših potreba, detaljnog ispitivanja i rezultata kardiološkog ispitivanja određuju se dalje dijagnostičke procedure i na kraju odgovarajuća terapija. Proces Vašeg lečenja se strogo kontroliše i prati putem birtanske aplikacije Medopad koja je dostupna samo pacijentima La Santé zdravstvenog centra u celom regionu.


Pozovite nas i zakažite pregled

Za bilo kakve nedoumice budite slobodni da nas pozovete, ili kontaktirate putem mail-a, Viber-a ili WhatsApp aplikacije

Pregled kardiologa

Kardiološki ultrazvučni pregled

Holter pritiska

Holter EKG-a

Ergometrija

EKG