fbpx

DIJAGNOSTIKA I PREGLEDI

NUTRICIONISTA

Na svetu postoji preko stotinu dijeta, međutim veoma je važno da znate koja je odgovarajuća baš za Vas. Nutricionizam ili nauka o ishrani je multidisciplinarna nauka koja proučava ishranu i način uticaja ishrane na zdravlje čoveka.


Izgladnjivanje, rigorozne dijete i eleminacija određenih namirnica iz Vaše ishrane neće dati dugoročne rezultate. Iz ovih razloga će Vam se naši specijalisti dijetetičari (nutricioniste) u potpunosti posvetiti, naučiti sve o Vašim životnim navikama, uobičajenoj ishrani i predispozicijama.

Tek nakon personalizovane konsultacije, i detaljnog pregleda dobićete predlog najboljeg dijetetskog režima i terapije koja odgovara Vašim potrebama i čuva Vaše zdravlje. Pregled nutricioniste podrazumeva izradu individualnnog programa ishrane i plana pratećih aktivnosti. Svaki plan je potpuno personalizovan i odgovara Vašem polu, životnoj dobi, zdravstvenom stanju, Vašoj metaboličkoj aktivnosti i drugim faktorima koje su sastavni deo Vašeg stanja. 

Na svom putu do željenih rezultata možete u potpunosti računati na nas, imaćete podršku vrhunskih eksperata koji će zajedno sa vama u najkraćem mogućem vremenskom roku doći do željenog cilja. Proces Vašeg napredovanja se strogo kontroliše i prati putem birtanske aplikacije Medopad koja je dostupna samo pacijentima La Santé zdravstvenog centra u celom regionu. 


Pozovite nas i zakažite pregled kod nutricioniste

Za bilo kakve nedoumice budite slobodni da nas pozovete, ili kontaktirate putem mail-a, Viber-a ili WhatsApp aplikacije

Pregled nutricioniste

Merenje na pametnoj vagi

Merenje bioimpedance i telesnog sastava

Biohemijske pretrage