Dijagnostika

Nutricionista

Na svetu postoji preko stotinu dijeta, međutim veoma je važno da znate koja je odgovarajuća baš za Vas.

Izgladnjivanje, rigorozne dijete i eleminacija određenih namirnica iz Vaše ishrane neće dati dugoročne rezultate. Iz ovih razloga će Vam se naši specijalisti dijetetičari (nutricioniste) u potpunosti posvetiti, naučiti sve o Vašim životnim navikama, uobičajenoj ishrani i predispozicijama.

Tek nakon personalizovane konsultacije, i detaljnog pregleda dobićete predlog najboljeg dijetetskog režima i terapije koja odgovara Vašim potrebama i čuva Vaše zdravlje. Pregled nutricioniste podrazumeva izradu individualnnog programa ishrane i plana pratećih aktivnosti. Svaki plan je potpuno personalizovan i odgovara Vašem polu, životnoj dobi, zdravstvenom stanju, Vašoj metaboličkoj aktivnosti i drugim faktorima koje su sastavni deo Vašeg stanja. 

Na svom putu do željenih rezultata možete u potpunosti računati na nas, imaćete podršku vrhunskih eksperata koji će zajedno sa vama u najkraćem mogućem vremenskom roku doći do željenog cilja. Proces Vašeg napredovanja se strogo kontroliše i prati putem birtanske aplikacije Medopad koja je dostupna samo pacijentima La Santé zdravstvenog centra u celom regionu. 

Za bilo kakve nedoumice budite slobodni
da nas pozovete, ili kontaktirate putem
mail-a, viber-a ili whats app aplikacije.

  • Pregled nutricioniste
  • Merenje na pametnoj vagi
  • Merenje bioimpedance i telesnog sastava
  • Biohemijske pretrage