Dijagnostika

Urologija

Morate znati da će jedan u šest muškaraca tokom života dobiti dijagnozu raka prostate.

Zbog toga je vrlo važno da idete na redovne kontrole i da vodite računa o zdravlju svog reproduktivnog i urinarnog sistema.

Svest o zdravlju muškarca je svake godine sve veća u muškoj populaciji i odlazak kod lekara zbog “muških problema” ne predstavlja više tabu za većinu muškaraca, što je jako dobro pošto se blagovremenom dijagnostikom mogu prevenirati mnogi neželjeni događaji, a takođe moguće je značajno unaprediti kvalitet života.

Urološki pregled nije bolan a naši eksperti će se svakako potruditi da se osećate što je prijatnije moguće. Nakon pregleda u nastavku se može uraditi i ultrazvuk testisa. Samopregled testisa jednom mesečno savetuje se svima, a naročito mlađim muškarcima pošto karcinom testisa pre pogađa mlađu nego stariju populaciju.

Osim toga urolog je specijalizovan za lečenje oboljenja urinarnih organa (bubrega, uretera, mokraćne bešike i uretra) kao i genitalnih organa muškarca (penis, testisi, epididimi, prostata). Ako sumanjte da imate infekciju mokraćnih puteva, kamen u bubregu ili neko od oboljenja prostate, ako imate poteškoće tokom uriniranja i bolove u donjem delu stomaka najbolje bi bilo da posetite urologa.

Za bilo kakve nedoumice budite slobodni
da nas pozovete, ili kontaktirate putem
mail-a, viber-a ili whats app aplikacije.

  • Pregled urologa
  • UZ testisa
  • PSA