fbpx

O nama

Tu smo da brinemo o Vama

Zašto izabrati La Sante zdravstveni centar

Zaista verujemo da je najbolji način brige o sebi – preventiva. Nemojte zapostavljati svoje probleme i simptome i potražite pomoć lekara kada god primetite da nešto narušava Vaše zdravlje. Prema SZO zdravlje podrazumeva stanje potpunog fizičkog, duševnog i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti. Naš tim stručnjaka Vam stoji na usluzi kako bi Vam pomogao da vodite što kvalitetniji i aktivniji život bez bola.

Upotrebom medicinskih tehnoloških inovacija, naš tim stručnjaka je tu da se u potpunosti posveti Vašim potrebama. Naš primarni cilj je da živite zdravije i provodite vreme sa svojim voljenima i zbog toga posebno razvijamo naše preventivne programe, jer je očuvanje Vašeg zdravlja naš najveći prioritet.

Atomska banja

La Santé je prvi zdravstveni centar koji je ekskluzivni predstavnik specijalne bolnice za rehabilitaciju od neuroloških i reumatoloških oboljenja Atomska banja, Gornja Trepča.

Inovativnost u radu omogućava nam sveobuhvatni pristup i negu, kako bi se u potpunosti posvetili Vašim potrebama.

Želja svakog čoveka je da bude zdrav, a očuvanje Vašeg zdravlja je naš najveći prioritet!

Zato nije slučajno što je baš MASLAČAK naša inspiracija. Kao simbol, maslačak predstavlja izlečenje od emocionalnog bola i fizičke povrede. Takođe je i simbol zdravlja, lekovitosti, ali i ispunjenja želja jer smatramo da je primarna želja svakog čoveka da bude zdrav.

Logo poliklinike La Sante u Beogradu na Dedinju

PRIVATNA ORDINACIJA LA SANTE ZDRAVSTVENI CENTAR

Nalazimo se u Beogradu na Dedinju u blizini Belog dvora.