fbpx

Medopad

Zdravstveni monitoring

La Sante zdravstveni centar je prva zdravstvena ustanova u regionu koja je sklopila ugovor sa londonskom kompanijom Medopad koja sprovodi monitoring zdravlja, tako da brinemo o Vama i kada ste kod kuće.


Iphone telefon i Medopad aplikacija za pracenje zdravlja i kada ste kod kuce

Medopad i La Sante

Pored La Sante-a, Medopad blisko sarađuje sa najvećim svetskim zdravstvenim sistemima, farmaceutskim kompanijama, istraživačkim institutima, osiguravajućim kompanijama i tehnološkim kompanijama poput Apple-a i Tencent-a.

Glavna misija Medopad-a je rešavanje neke od najvećih problema u praćenju retkih, hroničnih i složenih bolesti. Pacijenti dobijaju personalizovani kod, za pristup modulu koji najviše odgovara Vašem zdravstvenom stanju.

Ako želite da potpuno besplatno koristite aplikaciju i postanete deo našeg preventivnog programa za očuvanje zdravlja, putem koga dobijate i popuste na preglede, kontaktirajte nas putem email-a info@lasante.rs

Medopad – brinemo o Vama i kada ste kod kuće

Aplikacija za monitoring zdravlja od strane Londonske kompanije Medopad

Brinemo o Vama i kada ste kod kuće

Pokriva širok spektar područja bolesti 

Personalizovana negu pacijenata

Medopad je aplikacija koja je našla svoju primenu u zdravstvenom sektoru i dobila mnogobrojna priznanja na internacionalnom nivou. Prilikom dolaska na pregled, dobijate kod za aplikaciju koja je personalizovana prema Vama u zavisnosti od zdravstvene usluge koja Vam je pružena. Aplikacija Vam pruža različite simptome koje možete označiti ako ih primetite kod sebe, podseća Vas da uzmete terapiju ili ostavite poseban komentar. Na ovaj način brinemo o Vama kada ste kod kuće, tako da imamo jasnu sliku Vašeg stanja kada sledeći put dodjete kod nas. Pošto je Medopad partner sa Apple-om, ovo znači da ako ste njihov korisnik, u bazi se takodje sumiraju i podatci o tome koliko ste šetali, koliko ste bili aktivni, da li ste imali povećanje pritiska u periodu kada niste bili tu i druge značajne komponente. Veoma smo ponosni na činjenicu da je Medopad odabrao baš La Sante zdravstveni centar da budemo prvi nosioci ovog procesa digitalizacije u Srbiji i regionu.

Tehnologija Medopad-a koristi modularni pristup što znači da pokriva širok spektar područja bolesti kako bi pružili bolju i personalizovaniju negu, transformišući način na koji pacijenti i podaci komuniciraju sa kliničarima.