fbpx

Diane Budisavljević 15, Dedinje, Beograd, Srbija

+381 69 400 83 71

+381 11 400 83 71

NEGA LICA

Hemijski pilinzi

Uklonite spoljne oštećene slojeve kože, i poboljšajte izgled kože hemijskim pilingom.

Hemijski piling je postupak u okviru koga se uklanjaju mrtve, ljuspaste ćelije kože, nanošenjem rastvora na gornji sloj kože, i omogućavanjem da se razvije novi sloj kože, stvarajući time blistav i svetao ten.

Područije primene

Hemijski piling nudi brojne prednosti, od kojih neke uključuju sledeće: brisanje finih linija i bora, smanjenje starosti / sunčanih pega, zaglađivanje grube teksture kože, izbledeli plitki ožiljci (uključujući one od akni), poboljšani tonus kože i uravnotežen pigmentacija. Sami hemijski pilinzi se dele na tri vrste u zavisnosti od toga koliko duboko prodiru u kožu, počevši od površinskog pilinga, preko srednjeg i dubokih pilinga. Sam tretman zavisi od vrste i jačine rastvora, i naši lekari će se prvo posavetovati sa Vama šta želite da postignete tretmanima hemijskih pilinga.

Rezultat

Rezultat primene hemijskih pilinga kao što su uklanjanje staračkih i sunčanih pega, uklanjanje izbledelih plitkih ožiljaka (na primer od akni), poboljšanje tonusa kože, ublažavanje “grube” kože, i pomoć kod pigmentacije. Postoporavak nakon intervencije zavisi od dubine hemijskih pilinga i kreće se od 1 dana (kod površinskih), 2 - 7 dana kod srednjih, i 1 do 2 nedelje kod dubokih pilinga).

Trajanje intervencije

Sama aplikacija hemijskih pilinga je od 30 minuta do sat vremena.

SLIČNI TRETMANI

NAŠA LOKACIJA


ADRESA


Diane Budisavljević 15,

Dedinje, Beograd, Srbija

KONTAKT


+381 69 400 83 71

+381 11 400 83 71

info@lasante.rs

RADNO VREME


Ponedeljak - Petak

10:00 - 20:00

Subota/Nedelja

Neradni dani

© 2019 La Santé Beograd. All rights reserved. Powered by Orange Studio