fbpx

Diane Budisavljević 15, Dedinje, Beograd, Srbija

+381 69 400 83 71

+381 11 400 83 71

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA


DA LI KOD VAS DOKTORI RADE TRETMANE BOTOKSA, FILERA,...?

Sve tretmane izvode isključivo lekari sa minimum završenim Medicinskim fakultetom, a većina ima/ili je u postupku dobijanja I dodatnu specijalizaciju.

DA LI VAŠI TRETMANI ZAHTEVAJU PREKID MOG ŽIVOTNOG STILA ILI MNOGO MIROVANJA?

Većina naših tretmana ima vrlo malo ili nimalo zahteva za promenu ritma Vašeg životnog stila. Naši lekari će sa vama pregledati bilo koja uputstva pre ili posle tretmana kako bi obezbedili da dobijete sigurne i pouzdane informacije.

DA LI MOGU DA PRIMIM BOTOKS I DA ODMAH IDEM DALJE?

Naravno. Mnogi naši pacijenati zakažu tretman botoksa pre izlaska na večeru ili u grad. imaju svoj botoks na izlasku na večeru ili veseli sat. Vezano za eventualne side-efekte nakon prijema Botoksa,pojedini pacijenati imaju nekoliko crvenih tragova gde je bio ubod, koji obično nestanu nakon 15 minuta. Jedino Vas molimo da se ne naginjete napred ili da ležite 4 sata nakon injekcija botoksa, što će Vam i naši lekari saopštiti prilikom primene botoksa.

DA LI SMEM DA SE SUNČAM NAKON MEZOTERAPIJE?

Nakon primene mezoterapije preporučljivo je izbegavati sunčanje neko vreme (u zavisnosti od tretmana i metode što ćete se posavetovati sa lekarom).

KOJE VRSTE PLAĆANJA PRIMATE?

Primamo sve vrste plaćanja : gotovina, kartice i plaćanje preko računa. Prilikom plaćanja preko računa bitno je da uplata bude izvršena pre početka dogovorene procedure.

DA LI IMATE PARKING?

Naravno, La Sante je smešten u mirnom kraju na Dedinju blizu Dvora, i parking je uvek slobodan ispred ili pored ordinacije.

DA LI MOGU DA PREPORUČIM PRIJATELJIMA?

Vaše preporuke su uvek dobrodošle. Prilikom preporučivanja prijatelja ili člana porodice, na Vaš "La Sante virtualni račun" dodaćemo 10% od prve usluge Vaše preporuke. To možete iskoristit za bilo koji tretman koji odaberete.

© 2019 La Santé Beograd. All rights reserved. Powered by Orange Studio